Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
~ www.HDclub.sk ~ www.HDclub.cz ~ www.HDclub.eu ~ www.HDclub.info ~ www.HD-forum.sk ~ www.HD-forum.eu ~ www.HD-forum.info ~
|
| Autor |
Zpráva |
|
pepe001
|
Napsal: 2010 dub 13 Předmět příspěvku: Re: aký prehrávač na bezproblémové prehrávanie mkv |
|
 |
| DivX uživatel |
 |
Registrován: 2009 led 07HDmoney: 385.00 Bank: 0 HDmoney Příspěvky: 68
Poděkoval: 159 Poděkování: 11 krát v 6 příspěvcích
Registered friends: 0
|
|
Ja mám WDTV Live, zatiaľ som prehral 100% filmov, prevažne z tohto fóra bez problémov, či už s obrazom alebo zvukom, za tie prachy cca.100Eur, je to super a max. spokojnosť.
_________________ SONY KDL 40W4000, WDTV Live, HDD SAMSUNG 1.5TB, HDD VERBATIM 500GB, ONKYO TX SR508, JAMO STUDIO 135 - zatiaľ _________________________________________________________________

CAMPEONES 2010
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
eraser07
|
Napsal: 2010 dub 18 Předmět příspěvku: Re: aký prehrávač na bezproblémové prehrávanie mkv |
|
Registrován: 2008 dub 17HDmoney: 100.00 Bank: 0 HDmoney Příspěvky: 208
Poděkoval: 227 Poděkování: 83 krát v 48 příspěvcích
Registered friends: 0
|
|
no ja mam Tvixa 6500 asi rok stal ma 12 000 som s nim spokojny aj ked uz raz bol vrateny a dostal som novy kus ,zazil som si snim aj neake uz zname muchy co ma vypadok HDMI signalu a obcasne sa zasekne pri pretacani ale o tom som nechcel az tak velmi pisat asi pred 3 mesiacmi som si kupil za 100 e XTREAMER bez disku a ten vazeny necha draheho TVIXA daleko v prdeli : start cca 10. 12. sekund ( pri Tvixe si stacim spravit aj kavu) 1 sek spusti film rychle prehladavanie filmov pekne menu bud obal z filmov alebo male okienko z ukazkov prehr filmu zatial prehral vsetko DVD avi atd hlavne MKV uplne vsetko no a vetracik tu niekto pisal ye huci ano ked je uplne ticho tak nieco pocut a to mam na strednej rychosti a som od neho asi 3 m Tvix huci urcite viac ak ho chcem pocut ,musim natahovat usi ale to je kazdeho nazor, alebo som hluchy. V XTREAMERE mam 500gb disk a mal som aj pripojeny 1 tb disk co mam k Tvixu a uplne v pohode ale co ma naozaj dostalo > mam kameru SANYO Xacti HD 2000 ktora dokaze full HDR s 60fps a s tym mal moj drahy TVIX vazne problemi ani ho neprehral a teda zo srandy som ho svihol do EXTREAMERA a som len tak cumel ako po masle zvuk aj obraz uplne plynule co v PC mi to sice prehralo ale obraz mierne sekal a zvuk len tak poskakoval a to prehravam v PC aj full HD filmi ... Xtreamer je zatial u mna jednicka
_________________ Radšej stratit v živote minutu , ako v minute život. LCD SAMSUNG 656 116cm,Tvix6500A-3t HDD,Xtreamer-500gbHDD,SAT DREAMBOX 800,Pioneer WSX417-JAMO,SanyoXacti2000HD-HDR-60fps,
|
|
| Nahoru |
|
 |
|
~ www.HDclub.sk ~ www.HDclub.cz ~ www.HDclub.eu ~ www.HDclub.info ~ www.HD-forum.sk ~ www.HD-forum.eu ~ www.HD-forum.info ~
|